Leaf kinderyoga

Wow we krijgen een tweeling!

Lieve yogi's,

voorlopig geef ik even geen lessen. Rust en genieten heeft nu voorrang. Ergens rond oktober 2019 verwachten wij onze 2 boys.

 

Ik houd jullie op de hoogte!

Leaf(s) Laura 

logoleafkinderyoga.jpeg
 

Kinderyoga Sittard

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

Laura

Hoe het begon

Eigenlijk weet ik al vanaf dat ik nog heel jong was dat ik iets met kinderen zou gaan doen. Ik heb van mijn hobby mijn beroep gemaakt.

Na het behalen van mijn Havo diploma ben ik met mijn koffer vol met goede moed vertrokken naar Londen. Ik heb hier een half jaar als au pair gewerkt in een gezin met 3 kinderen onder de 3 jaar. Dit met de motivatie zelfstandiger te worden en te gebruiken als moment om eens goed na te denken over mijn toekomst. Het au pair zijn heeft mij voor een groot deel gevormd tot wie ik nu ben. Een enthousiast, bewust mens die graag met andere samenwerkt om de positieve en fijne dingen uit het leven / iemand te laten uitblinken!

In 2008 ben ik gestart met de 4 jarige opleiding Pedagogiek. Tijdens deze opleiding heb ik ook de kans gekregen een minor te volgen. Ik was de enige student in Sittard die koos voor de minor ”Drama werkvormen en theater in het onderwijs”. Even wat anders, maar creatief en toch met kinderen!

Van je passie je werk maken 

Kindercentrum Overhoven, waar ik als pedagogisch medewerkster mijn ervaringen en kennis in de praktijk gebracht heb, biedt dagelijks peuter / kleuteryoga en kinderyoga aan. Hierdoor ben ik geïnspireerd geraakt. Omdat het zo aansloot bij mijn interesses en ik geloof in de meerwaarde van kinderyoga in de ontwikkeling en opvoeding van kinderen, ben ik de opleiding Holistische kinderyoga van Arterre gaan doen. Deze opleiding heb ik met veel plezier gedaan en in Juni 2013 afgerond.

Even daarna heb ik een training Filosoferen met kinderen gevolgd bij Wonderwhy.

 

Ik haal mijn energie uit de dingen die ik terug krijg van kinderen en hun ouders.

Het blijft leuk om nieuwe ervaringen op te doen en mezelf verder te ontwikkelen.

 

Tijdens de opleiding Mindful Kinderyoga bij Arterre (2015) heb ik mij verdiept in de positieve effecten van mindfulness en meditatie. De combinatie van mindfulness en yoga vind ik zelf heel mooi. 

 

In April 2015 het mooiste en bijzonderste van mijn leven, mijn dochtertje Jua (zon in het swahili) is geboren! 2 jaar later mocht ik thuis in bad bevallen, van Maevy. Geheel op eigen kracht. De verloskundige was nog net op tijd om bij het mooie moment zelf te zijn.

Ons zonnetje en 2e natuurwondertje geven mij heel veel liefde en maken mij nog gelukkiger. Ze laten mij steeds inzien dat het belangrijk is te genieten van het leven en ook van de kleine dingen, want zoals er vaak gezegd wordt… het gaat zo snel! 

 

 Een bijscholing yoga met je baby / peuter sloot mooi aan bij waar ik op dat moment stond. Mijn dochtertjes zijn mijn kleine proefkonijntjes en vinden het erg leuk.

Yoga is iets dat je niet perse moet willen, helemaal met kinderen. Probeer het op een leuke en fijne manier in je leven te brengen, zodat iedereen er plezier in heeft. Op een gegeven moment wordt het zo eigen dat je misschien niet eens door hebt dat je ''yoga'' doet. Eigenlijk zit yoga voor mij in heel veel dingen. Juist de kleine momentjes (samen) die je hebt.

Als laatste, maar waarschijnlijk blijft het daar niet bij, heb ik een workshop Wobbel yoga (2018) gevolgd. En vanaf oktober 2018 zal ik deze super leuke combinatie gaan aanbieden op mijn nieuwe locatie in Sittard.

Nieuwsgierig geworden of gewoon super zin om mee te doen?!

Kijk snel hierboven of mail / app mij voor meer informatie. 

Leaf(s) Laura 

fullsizeoutput_15e8.jpeg
 
 
P1010756.JPG

Laura Bouwman

Stuur een berichtje

Contact

laura@leafkinderyoga.nl

06-44083809

Boederij Ophovenerhof

Molenweg 57, Sittard

Nederland

logoleafkinderyoga.jpeg

Dankje voor je berichtje. Ik zal je zo snel mogelijk een bericht terug sturen. Leaf(s) Laura